At Voorhorst

Terugblik, toekomst en passie

Ik heb als fysiotherapeut en manueeltherapeut gewerkt  in een particuliere praktijk in Zwolle. De bureaucratie van de werkzaamheden begon dermate te knellen dat ik voor mijn passie – de echografie – onvoldoende tijd had. Daarom besloot ik in 2015 mijn praktijkdeel te verkopen en als zzp’er verder te gaan.

Ik verricht onderzoek van het bewegingsapparaat met echografie  in Hattem (Motus), Sneek (Fysio-Actief), en Zwolle. Behalve echodiagnostiek voer ik EPTE-behandelingen uit om ontstoken pezen optimaal te laten herstellen.

Ik was gastdocent echografie aan Hogeschool InHolland (Haarlem) maar geef nu echolessen bij Dynamic (Almelo) en lezingen elders in het land.

Op deze site houd ik u als patiënt/cliënt op de hoogte van de echografie en bespreek ziektegeschiedenissen van patiënten voor zorgprofessionals. Met enige regelmaat publiceer ik over de diagnostiek van aandoeningen die  onderbelicht zijn. Over die aandoeningen maak ik korte presentaties of ruim er een plekje voor in onder het kopje Nieuws!

Vragen, aanvullingen en opmerkingen op onderstaand e-mailadres stel ik erg op prijs. Waar mogelijk doe ik mijn best daarop inhoudelijk te reageren.

echoprocedures@gmail.com