At Voorhorst

At Voorhorst

terugblik, toekomst en passie

Na jarenlang als fysiotherapeut en manueeltherapeut gewerkt te hebben in een particuliere praktijk in Zwolle besloot ik in 2015 mijn praktijkdeel over te dragen en als ZZP’er verder te gaan met echografie als focus.

Ik wil verdieping in het vak echografie en merkte dat dat alleen goed kan door van de echografie (van het bewegingsapparaat) mijn beroep te maken.

Dat is nu het geval bij mijn werk in Hattem (Gld.), Sneek, Nunspeet en Zwolle. Ik werk zonder contracten met verzekeraars en heb de mogelijkheid zelf mijn werk in te delen zodat er geen belemmeringen meer zijn om als echodiagnosticus optimaal te functioneren.

Naast deze werkzaamheden ben ik met regelmaat gastdocent echografie op Hogeschool InHolland (Haarlem) en bij Dynamic (Almelo).

Op deze site hou ik u als patiënt/cliënt op de hoogte van de echografie en bespreek ziektegeschiedenissen van patiënten voor zorgprofessionals. Af en toe publiceer ik over de diagnostiek van aandoeningen die vaak onderbelicht zijn en waar ik vragen over krijg. Over die aandoeningen maak ik korte powerpointpresentaties  die meestal voor zichzelf spreken. Op verzoek echter kan ik die ook op locatie presenteren waarbij een echodemonstratie tot de mogelijkheden behoort.

Vragen, aanvullingen en opmerkingen stel ik erg op prijs. Waar mogelijk doe ik mijn best daarop inhoudelijk te reageren.

Leave a Reply